Archive

Please reload

Tags

Please reload

Kunstmaand Ameland nov 2015

November 10, 2015

Het thema van de kunstmaand is “Zee van Licht”.

 

Speciaal voor de kunstmaand gemaakte werken in textiel, laten het licht zacht en over de voorstelling gaan, de voile, beweegt zachtjes mee met elk zuchtje wind. De witte, als tere silhouetten  “Uit de Hemel vallen” hangen als transparante bruidsjurken voor de ramen.Licht als vlinders, als een vluchtig idee.Daar tegenover hangen in heldere kleuren tegen de wand vilten, net zo licht en net zo dun, zij ontlenen hun stevigheid aan de kleur en de monumentale vorm.

 

Verder staan er “Heavenly blue”  beelden van papier-maché  met dezelfde monumentale stevigheid en toch licht in gewicht, hun gestolde beweging te maken.

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

November 1, 2017

Please reload

©2019 by Hanneke Roelofsen